RECENSIES

“Sander Allart, wat een geweldige vakman!! Rustig, werkt nauwkeurig en super netjes. Heeft goede ideeën en denkt mee. Wij zijn heel erg tevreden.”

“Het schilderwerk is door Sander/Fedacon aan mijn huis goed en netjes uitgevoerd. Geen haastwerk én met kwaliteitsverf. Sander is een echte vakman, een dikke pluim!”

Remond en Ineke

Delfgauw

Victor

Zoetermeer

“Fedacon heeft bij ons heel goed meegedacht om de beste oplossing te kiezen voor een aanpassing en/of reparatie in ons appartement. Daarbij worden aanpassingen evt.  door ze bedacht en ontworpen. 

De projecten en/of reparaties zijn vervolgens op kundige en prettige wijze volgens afspraak en vooraf overeengekomen prijs uitgevoerd. We hebben goed op ze kunnen vertrouwen. Ze komen op tijd en werken netjes en nauwkeurig in een zeer prettige en correcte sfeer. 

In en rond ons appartement is ons terras van nieuwe tegels voorzien nadat de oude waren verwijderd en opgeruimd. Ook is er terrasverwarming geïnstalleerd. De keuken is gerenoveerd. Het riool is ontstopt en er is nagedacht over evt. aanpassing van de afvoer indien nodig. De verlichting in de badkamer aangepast en gerepareerd. Tevens diverse werkzaamheden/klusjes uitgevoerd. 

Fedacon komt het eerste in onze gedachten wanneer er in of rond ons appartement wat moet worden aangepast, verbouwd of gerepareerd.”

Fam. Kleine Deters

Zoetermeer

“Sander heeft bij ons een nieuwe badkamer/toilet en keuken geplaatst. Een prima vakman en nog aardig en fatsoenlijk ook! Zeer aan te bevelen !!”

“Een prima vakman, betrouwbaar en meedenkend. Heeft al diverse projecten naar volle tevredenheid bij ons uitgevoerd.”

“Wij hebben in ons appartement diverse werkzaamheden tot volle tevredenheid door Fedacon uit laten voeren.”

Hans en Ria

Rotterdam

Fam. Meijer

Zoetermeer

Lenie en Jan

Zoetermeer

Al jaren verricht Sander werkzaamheden in en om het huis. Tot onze grote tevredenheid. Hij is niet alleen een aardige vent, maar ook vakkundig op allerlei gebied. Sander houdt zich aan de afspraken en werkt bijzonder nauwgezet. Kortom, je kunt op hem ‘bouwen’!

Fedacon is een kundig en klantvriendelijk bedrijf. Er wordt tijd genomen om ter plekke te kijken wat er gedaan moet worden en er wordt daarbij meegedacht met je, over de uit te voeren werkzaamheden. Duidelijke offerte zonder verrassingen.

Frans

Zoetermeer

PJ

Zoetermeer

“Mijn ervaring met Fedacon is heel goed. Al jaren is hij mijn aannemer voor grote verbouwingen of kleine reparaties. Vertrouwen , kundigheid en ook meedenkend. Dat is voor mij heel belangrijk. En daar voldoet Fedacon ruim aan.”

“We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer. Bij de verbouwing werd goed meegedacht. Er is een doucheruimte gecreëerd zodat we nu een aparte badruimte en doucheruimte hebben. Het tegelwerk, ook in de doucheruimte, is heel mooi geworden. Niet alleen het werk is precies en nauwkeurig opgeleverd maar alles werd iedere dag weer netjes opgeruimd. Ook zijn de werkzaamheden binnen de geplande tijd gedaan en is er op de afgesproken datum begonnen. We zijn erg tevreden over het eindresultaat.”

Mevr. v.d. Maat

Zoetermeer

Astrid en Peppino

Zoetermeer

Fam Lauret

Zoetermeer

“Wilt u mijn beoordeling over Fedacon? 

Laat ik zeggen dat het idee dat ik Sander Allart kán inschakelen, het leven een stuk beter maakt. Altijd correct en behulpzaam, betrouwbaar en een fijn persoon. Maar bovenal: ZEER VAKKUNDIG en dat is het allerbelangrijkste…een echte vakman, niet de goedkoopste misschien, maar wat heb je aan prutswerk?!”

“Fedacon is al vele jaren ons onderhoudsbedrijf voor de VVE. Wij ervaren Fedacon als een vakkundig en betrouwbare partner en zijn heel tevreden over de geleverde kwaliteit. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En daarnaast is Sander ook gewoon een hele aardige man.”

“Sander van Fedacon is een zeer betrouwbare klusjes man. Hij komt altijd zijn afspraken na, levert heel goed werk af.

Laat na het werk altijd alles netjes achter. De prijzen zijn ook schappelijk.”

Marco

Zoetermeer

Trudy

Zoetermeer

“Voor ons Zorgpension te Zoetermeer waren wij al wat langer op zoek naar een klusjesman die zo nu en dan langskomt om wat klusjes te doen.

We zijn superblij met Sander, hij heeft een half woord nodig om de klussen uit te voeren. Hij is zeer snel en kundig. Hij besteld  spullen waar nodig. Hij denkt altijd mee. Wij zijn heel erg blij met Sander.”

Jenny

Zoetermeer

“Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Fedacon voor onze grote en kleine projecten. Vooral om de kwaliteit, het meedenken,  betrouwbaarheid  en het nakomen van gemaakte afspraken. Op naar het volgende project.”

“Fedacon is al lange tijd huisleverancier voor ons kantoor. Naast algemene werkzaamheden als verf- en onderhoudswerk heeft Fedacon voor ons op maat gemaakt meubilair geleverd van hoge kwaliteit. Werk is altijd keurig op tijd volgens afspraak geleverd en uitgevoerd.”

“Naar volle tevredenheid heeft Fedacon diverse werkzaamheden bij ons thuis uitgevoerd. Een kastenwand met schuifdeuren gebouwd, keuken en slaapkamer gestuukt en de CV ketel vervangen. Fedacon werkt supernetjes, aan het einde van de werkdag wordt alles netjes achtergelaten.”

Linda en Marcel

Voorburg

Oscar

Den Haag

Els

Den Haag

“Buitenschilderwerk laten doen. Alles strak en goed in de lak.

Prima prijs en kwaliteit verhouding.

Reeds diverse andere klussen laten doen, waaronder openhaard laten verwijderen.
Alles naar volle tevredenheid.

Echt Allround!”

“Fedacon is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf. Er wordt met je meegedacht over je vragen en er volgt dan een duidelijke offerte.

Het werk wordt goed en netjes uitgevoerd. De contacten zijn vriendelijk en op de afgesproken tijd. 

Ik ben erg tevreden en geef kennissen regelmatig de tip met dit bedrijf contact op te nemen.”

Hans en Marianne

Zoetermeer

Hanneke

Zoetermeer

“Verbouwing 2e etage (zolder) in Zoetermeer

Advies vooraf:

Fedacon (Sander Allart) had advies uitgebracht aan de hand van een door de opdrachtgever opgestelde tekening hoe de verbouwing van de zolder het beste gerealiseerd kan worden. Wij (de opdrachtgever) hadden het uitgebrachte advies door Fedacon als fijn en vakkundig ervaren. Er was ruimte voor eigen inbreng maar ook doordat Fedacon bepaalde zaken anders had belicht kwamen we ook weer op andere ideeën.

Verbouwing:
Op 30 november was het zover. Sander kwam op tijd om 9.00 uur (wij houden ervan als afspraken worden nagekomen dus 9.00 uur is voor ons 9.00 uur). De eerste dag was de dag van materialen afleveren en naar de 2e etage brengen. Het was ook fijn dat Sander zijn idee al in zijn hoofd had en stapsgewijs ons meenam hoe hij het wilde aanpakken. Elke dag zagen wij hoe de zolder langzamerhand veranderde van 1 open ruimte in drie ruimtes, namelijk in een bergingsruimte, een slaapkamer voor onze jongste dochter en een ruimte voor de wasmachine en droger.

Sander werkte netjes en professioneel. Er waren geen beschadigingen richting de tweede etage en hij liet geen rommel achter. Dat vonden wij fijn, dat moet je ook maar afwachten! Ik was wel benieuwd hoe het zou verlopen met het plaatsen van het dakraam maar dat ging ook feilloos en zonder problemen. De geplande twee weken voor de verbouwing werden gehaald.

Wij zouden Fedacon (Sander Allart) zonder twijfel voor een volgend project inhuren omdat hij:

– Vakkundig advies levert;

– Aan zijn afspraken houdt;

– Netjes werkt;

– Geen 9 tot 5 mentaliteit;

– Professioneel Vakwerk levert.”

Huub en Anneke

Zoetermeer

Wij zijn door Sander van Fedacon altijd heel goed en vakkundig geholpen. Eerst in het verbouwen van ons oude huisje in het Dorp, daarna in het onderhouden er van. Sander denkt met je mee, is betrouwbaar en werkt heel precies. Sander is echt van alle markten thuis, dus je kan met al je vragen bij hem terecht. Hij heeft ons nog nooit teleurgesteld! Of het nu is voor het verbouwen van een badkamer, keuken, ramen, vloeren, plafonds of een nieuwe schuur, Sander weet hoe het moet. Een echte vakman! Bovendien (ook niet onbelangrijk) is hij gewoon een aangenaam persoon om mee samen te werken. Met Fedacon haal je kwaliteit in huis!

Regelmatig huur ik diensten van Fedacon in voor diverse onderhoudswerkzaamheden in mijn huis. Al het werk wordt vakkundig en naar tevredenheid uitgevoerd.

Wouter en Denise

Zoetermeer

Nitin

Zoetermeer